Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 30 m² bez realitkyBratří Jaroňků, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Určeno ke spolubydlení
Bratří Jaroňků, Zlín - Zlín, Zlínský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Vratná kauce5 000 Kč


Pronajmu v bytovém domě v centru Zlína v plně vybaveném bytě 75 m2 JEDEN CELÝ POKOJ !! studentům VŠ - nebo slušným pracujícím .NOVĚ zařízené postelemi a prac.stoly. VOLNÉ ihned. CENA za pokoj je 5000 Kč VČETNĚ POPLATKŮ( celkem 1 OSOBA)NEBO 2 osoby 6000 Kč.a nebo i 1 lůžko 3100 Kč.Cena včetně energií, vody, vytápění, internetu ( běžné spotřeby). V bytě jsou pouze 2 spolubydlící , kteří jsou často v práci ( takže je v bytě klid a soukromí).

Jedná se o pokoj na druhé straně bytu 25 m2 , který je oddělený od ostatních pokojů. Vhodné i pro studenty. V bytě je rychlý internet v ceně, v kuchyni trouba+mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, myčka,pračka dále samostatná šatna u vstupní haly, komůrka. Do města je to 3 minuty pěšky. Hned za rohem je zastávka autobusu+ trolejbusu. V okolí je velké nákupní centrum- kino jablko a několik restaurací... Možnost pronájmu bytu i dlouhodobě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473280
Dispozice2+1
Dostupné od2. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.