Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 172 m² bez realitkyFrancouzská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Francouzská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Zcela nová klimatizace, renovace podlah, a malby, v tomto luxusním a klidném bydlení přímo v centru, 1 min. od Náměstí Míru. Třípatrový byt půdního charakteru v osobním vlastnictví, 5+kk s terasou v ulici Francouzská, Praze 2 - Vinohrady. Tento třípatrový byt je situován ve 4. posledním patře reprezentativního cihlového domu s výtahem. Terasa je orientována do klidného vnitrobloku. Byt je kompletně a luxusně zařízený kuchyňskou linkou se spotřebiči, masivním dřevěným nábytkem, telefonem, satelitem, internetem, pračkou a sušičkou. Byt má dvě ložnice, pracovnu, pokoj pro hosty, půdní pokoj, obývací pokoj + kuchyňský kout, koupelnu s masážní rohovou vanou, a 2x WC. Jsou zde dubové parkety a dlažba. Vše je kvalitně provedeno. Výhodou bytu je jeho strategická poloha v centru Prahy, 5 minut pěšky na Václavské náměstí. Stanice metra Náměstí Míru asi 1 minuta chůze.

Nájem: 32 000 Kč + 6 000 Kč poplatky, dva měsíce požadované kauce, dvouletý minimální pronájem, v žádném případě se byt nemůže použít k krátkodobému podnájmu (tj. AirBnB), v současné době v rekonstrukci, takže byt je k dispozici od 1. července, možná již od 15. června. Kontakt: 773 277 537, cdacapt@atlas.cz

Brand new air conditioning, floor renovation, and paint, in this luxurious, 5+kk, 172m2 attic flat (3 stories) with terrace atop a representative, brick building with lift in Prague 2 - Vinohrady, near Naměstí Míru. The flat is completely and luxuriously furnished & equipped with real, high quality wood furniture & floors. It has 2 bedrooms, an office/guest bedroom, lounge/kids´ bedroom, and living room/dining room/kitchen. It also has solid oak floors and high quality ceramic tiles, tel., satellite, bathroom with massage tub, and 2 WCs. Very central - about 5 minutes walk to Vaclavske Namesti and only 1 minute walk to metro, tram, and bus!

Rent: 32 000 CZK + 6 000 CZK for services, two months deposit required, 2-year minimum lease, in no way may the flat be sublet short-term (i.e. AirBnB), currently being renovated, so the flat is available from July 1, possibly as early as June 15. Contact: 773 277 537, cdacapt@atlas.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473290
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha172
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.