Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyŠípková, Mukařov - Srbín, Středočeský kraj

Šípková, Mukařov - Srbín, Středočeský krajVybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 262 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nadstandartně vybavený slunný byt 3+kk s terasou, parkovacím stáním a společnou zahradou v 2. patře novostavby menšího bytového domu (pouze 6 bytů/2 byty na patře) z roku 2013. V bytě je maximálně využitý prostor-bez hluchých míst. Výměra bytu je 60m2+terasa 23m2.

Dispozice bytu-2x ložnice 12,2m2,obývací pokoj s kuchyňským koutem 20,5m2,předsíň 8,2m2,koupelna 5m2 a oddělený záchod 1,2m2.

Dominantu bytu tvoří velká dřevěná terasa orientovaná na jižní stranu. Na terase je osvětlení,voda a zásuvka na gril. Vybavení bytu-velké vestavěné skříně na míru, kvalitní plovoucí podlaha Parador,v obýváku rozvody ve zdi na domací kino,protihlukového vstupní dveře,vnitřní dveře SoloDoors z nejvyšší řady,rozvody TV ve všech pokojích,velká koupelna s prostorným sprchovým koutem,koupelnový nábytek, žaluzie na všech oknech.

Byt je prodáván kompletně zařízený tak jak ne na fotkách-kvalitní kuchyně na míru - sklokramická deska,trouba s grilem,myčka,lednička,digestoř (Franke,Mora,Samsung,kování Blum),rozkládací sedačka s úložným prostorem,pračka,televize +domací kino, venkovní sezení, slunečník ,tůje, gril, atd.

Byt je pečlivě udržovaný - velmi zachovalý/jako nový, obýváno bez dětí/zvířat.Díky velkým francouzským oknům v celém bytě (orientace jih/východ) je byt nádherně prosvětlený a vzdušný s výhledem na lesy.

V ceně bytu je jedno kryté parkovací stání pod terasou. K bytu náleží podíl na společné zahradě a společná kočárkárna. Veškeré sítě - ohřev vody a topení je zajištěn společným plynovým kotlem v suterénu domu,obecní vodovod,kanalizace.

V Mukařově je veškerá vybavenost- škola, školka, pošta, bankomat, cukrárna,supermarket,obchody a jiné služby. Autobus 5 minut chůze od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473371
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.