Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyPod Rozhlednou, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Rezervováno
Pod Rozhlednou, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt v dobrém stavu 1+1, 42 m2 v ul. Pod rozhlednou, Stříbrníky. Byt má upravené jádro s rohovou vanou a prostorem pro pračku. Kuchyň je vybavená vestavěnými spotřebiči : sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba, lednice, jídelní stůl a židle. vč. základního vybavení, příbory, talíře sklenice atd. Obývací pokoj je vybaven dvoulůžkovou postelí, prostornou šatní skříní se zrcadlem, obývací stěnou a rohovým psacím stolem, vysavačem, žehlícím prknem atd. V bytě je zaveden internet. Okna jsou plastová s žaluziemi. Byt se nachází v 5. patře klidného panelového domu po rekonstrukci s osobním i nákladním výtahem. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Autobusová zastávka cca. 50 m, Nákupní středisko Lidl cca. 300 m, Lékárna cca. 100 m,

Nájemné je 6000 Kč Poplatky obsahují zúčtovatelné zálohy na teplo 500 Kč, teplá voda 500 Kč, Studená voda 500 Kč, el. energii: 400 Kč a internet 600 Kč. Je požadována vratná kauce ve výši tří nájmů.

Možnost nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473414
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.