Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 136 m² bez realitkyPod Kavalírkou, Praha - Košíře

Rezervováno
Pod Kavalírkou, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč


Pronajmeme nově zrekonstruovaný mezonetový byt ve zděném domě navrženém architektem Josefem Fragnerem. 4+1, 136m2, 2xWC, 2x koupelna, 2x balkon. 3. a 4. patro s výtahem. Podlahy dřevěné + dlažba, sušička, pračka, myčka. V každé místnosti internetové připojení k nejvyšší rychlosti UPC internetu. Alarm s připojením k pultu ochrany. Výhled do parku a do dvora se zelení. Plná občanská vybavenost v místě. Tichá lokalita, zároveň výborná dopravní dostupnost. 50m od zastávky 8 linek tramvaje a 2 autobusových spojů, zastávka metra Anděl do 10 min. V blízkosti je motolská nemocnice.

K dispozici je od 25. 8. 2017, byt chceme pronajmout jako vybavený, případně částečně vybavený - jsme zároveň přístupni jednání. Cena: 29.000,-Kč měsíčně, poplatky (voda, eletřina, plyn, UPC a PCO) cca: 4.800,-Kč (podle počtu osob).

We rent a spectacular and unique split-level apartment in a quite and attractive location of Prague. With view to the park, at the same time close to the center of the town with very good transport access. Offering four spacious bedrooms, two en-suite bathrooms, two balconies and large dining room with a fully equipped kitchen. Key features: furnished and fully equipped flat (at the same time we are open to negotiate about the amount of furniture and equipment in the flat). In all rooms is ethernet connection to the highest speed Internet, two wi-fi in every floor and alarm system with connection to protection desk. Very close to shops, schools and to the biggest and renowned Czech hospital covering all care.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473541
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha136
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.