Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 771 m² bez realitkyKrucemburk - Krucemburk, Kraj Vysočina

Krucemburk - Krucemburk, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme zachovalou nemovitost, kterou lze užívat jako rekreační chatu nebo i ke stálému bydlení. Dům byl postaven v roce 1962 ze dřeva (tzv. finský domek). V roce 1974 k němu byly přistavěny 2 zděné místnosti. K domu náleží kolna a dvorek o rozloze 139 m2, zahrada o rozloze 529 m2, je podsklepen - velikost sklepa je cca 2 x 5 m.

Nemovitost má tedy celkem 3 pokoje, kuchyň spojenou s jídelnou, obývák, ložnici, pokoj, koupelnu, WC, chodbu a spíž, celková užitná plocha 103 m2. Topení je na tuhá paliva a dům je napojen na místní rozvod vody. Odpad je vyřešený septikem. V případě zájmu připojení plynu, přípojka dovedena cca 200 m od domu,

Dům je umístěn v chatové oblasti na okraji městyse, kde je klidné prostředí. Zároveň ale městys poskytuje veškerou občanskou vybavenost: několik obchodů, školu, školku, úřady, lékaře, lékárnu a je zde zastávka autobusu.

V těsné blízkosti zahrady se nachází rybník, vhodný ke koupání. Pod zahradou je malý potůček. Zhruba 500 m od domu jsou lesy, kde se dá v sezóně houbařit. V případě zájmu možný prodej lesa o velikosti 1698 m2, v němž převládají zdravé stromy, které byly zasazeny před 15 lety a jež dosahují výšky zhruba 8 metrů.

Kontakty - spac.jana@seznam.cz, 724 343 264.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473672
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha771
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.