Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Hloubětín

Určeno ke spolubydlení
Poděbradská, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabízím dlouhodobé spolubydlení nekuřákovi (nejlépe student) do velmi hezkého podkrovního duplexu v Praze 9 Hloubětíně na Poděbradské ul. Byt je ve 4. patře, okna jsou orientována do zeleně ve vnitrobloku. Metro Hloubětín jen 5 min. + velmi dobré tramvajové spojení do centra. Celkový měsíční nájem včetně všech poplatků a wifi internetu je 5 000 Kč. Při podpisu smlouvy vratná kauce 1 nájem. Byt je plně zařízen nábytkem, včetně kombinovaného sporáku, mikrovlnky, ledničky a pračky. Na každém podlaží je postel, stůl se židlí a úložné prostory, kuchyňka a koupelna jsou společné. Hledám někoho do patra, je zřejmé z fotek. V bytě budou jen 2 lidé. Prosím jen přímé zájemce, ne realitní zprostředkovatele a pod. Děkuji.

I am looking for a serious and long - term flatmate, non smoker, preferably student, for very nice attic/duplex penthouse in Prague 9 Hloubetin, Podebradska street. In the 4th floor, view to the garden. Metro station Hloubetin just 5 min. walk + very good tram connection to the city centre. Total monthly rental including all fees and wifi internet: 5 000 CZK. Deposit is 1 monthly rental. Washing machine, electric/gas cooker, fridge, microwave owen. Flat is fully equipped with furniture. Only 2 people in the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473746
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.