Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkySezimova, Praha - Nusle

Rezervováno
Sezimova, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Nabízíme k prvnímu pronájmu slunný byt 3+kk mezonetového typu (dvě podlaží propojené vnitřními schody), v klidné ulici u nuselské radnice - Sezimova 11 - s výbornou dostupností na MHD Nám. Bří. Synků. Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Byt je volný ihned. RK a občané mimo EU prosíme nevolat.

Jde o novou půdní vestavbu z r. 2006, umístěnou v 6. a 7. NP cihlového domu s výtahem. V bytě zatím nikdo nebydlel. Dům také prošel nedávno kompletní rekonstrukcí.

Celková plocha bytu je 68 m2 + 6 m2 terasy do vnitrobloku, s úžasným výhledem na Nuselské údolí.

Zahrada vnitrobloku k dispozici obyvatelům domu.

V 6.NP se nachází předsíň 5 m2, wc a obývací místnost 24 m2 s kuchyňským koutem - nová kuchyňská linka v bílém lesku (modré plochy na foto je ochranná folie) s el.varnou deskou, troubou, dřezem, digestoří a lednicí. V 7.NP se nachází 2 pokoje (16 a 12 m2), a koupelna. Z menšího pokoje je vstup na terasu. Koupelna 5 m2 je vybavena vanou, umyvadlem a wc.

Na podlaze jsou dubové parkety , v koupelnách dlažba. Vytápění a ohřev vody na samostatný plynový kotel – velmi úsporné. Domácí telefon napojen na automatické otevírání domovních dveří hlavního vchodu.

Měsíční poplatky za služby v domě (vodné, stočné, provoz výtahu, odvoz odpadu, osvětlení domu a úklid) činí 800 kč/osobu. Elektřina a plyn do těchto služeb ani do nájemného zahrnuty nejsou! Měřidla si nájemce převádí na sebe a hradí spotřebu přímo dodavatelům.

Realitní kanceláře a majitelé psů prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473786
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.