Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 172 m² bez realitkyMikšíčkova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Mikšíčkova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena7 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 492 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nově zrekonstruovaného rodinného domu. V objektu se nachází dva atypické byty s oddělenými vstupy. K nemovistosti patří zahrada s terasou a krytou pergolou s letní kuchyní.

První byt o velikosti 116m2 je dispozičně řešen jako 4+kk s dřevěnou galerií a balkonem s proskleným zastřešením. Celková výměra bytu je 105m2 + 11m2 zastřešený balkon (obytný prostor s kuchyní 33m2, ložnice 13m2, dětský pokoj 12m2, podkrovní ložnice 20m2, koupelna s rohovou vanou + WC a samostatné WC u podkrovní ložnice). Kuchyň je vybavená indukční varnou deskou, troubou, lednicí, myčkou, a digestoří.

Druhý byt je dispozičně řešen jako 2+kk o velikosti 48m2 se zastřešeným balkonem 8m2 (obytný prostor s kuchyní 21m2, ložnice 20m2, koupelna s vanou a WC 7m2).

Dům prošel v roce 2012 celkovou rekonstrukcí. Byla provedena kompletní výměna krovů a krytiny, došlo k tepelnému odizolování střechy a obvodových zdí, rozvodů topení, vody, odpadů, elektřiny. Dům má nová dřevěná eurookna s izolačním dvojsklem.

Dům je podsklepen. Je zde suterénní místnost s plynovým kotlem (plynová přípojka byla rovněž vyměněna) a novým zásobníkem na teplou vodu. V další části domu jsou dva sklepy, které v současnosti využíváme jako sklad a dílnu. Sklepy jsou zbaveny původní omítky a budoucí majitel může rozhodnout, jak je bude chtít využít, v suterénní části domu lze po stavebních úpravách vybudovat malou garsonku.

Příjemné posezení na zahradě (105m2) zajišťuje nově zbudovaná terasa se zastřešenou pergolou a letní kuchyní (20m2). Parkování je možné před domem.

Kontaktujte nás, prosím, na e-mail: mil.maxa@gmail.com, rádi vám dům ukážeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473824
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha172
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.