Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 334 m² bez realitkyLanškroun - Dolní Třešňovec, Pardubický kraj

Lanškroun - Dolní Třešňovec, Pardubický kraj
Cena1 755 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 443 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rozlehlý přízemní dům v Dolním Třešňovci, který se nachází v klidné zástavbě rodinných domů. Dům je o dispozici 3+kk (+ dílna, garáž, sklad a dvůr). Celková výměra pozemku je 721 m2, z čehož zastavěná plocha činí 334 m2.

Dům je složen z obytné části a přilehlých užitných prostorů. V obytné části se nachází prosklená vstupní veranda, rozlehlá chodba (se schody na půdu), ložnice, obývací pokoj + kuchyně a koupelna s WC. Dalšími přilehlými prostory jsou - prostorná dílna, dvůr s vraty, sklad a garáž, pod kterou se nachází podsklepení. Nad celým domem se nachází velice prostorná pochozí půda s balkónem, kterou lze přebudovat na užitné podkrovní prostory.

Stavba během let prošla několika rekonstrukcemi. V posledních letech zde bylo vybudováno nové topení (nezapojeno), krbová kamna (kuchyně a ložnice), dlažba, plovoucí podlaha a dveře. Během tohoto roku se měnila okna (euro okna). Některé úpravy zůstaly nedokončené (např. spojení WC a koupelny).

Kolem pozemku se nachází nové oplocení a část pozemku je vydlážděna. Na zahradě se nachází rozsáhlý dřevěný přístřešek, který je usazen nad vodotečí.

Dům vzhledem ke své příhodné poloze je vhodný jak k podnikatelské činnosti, tak k bydlení. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti 15 min. v Lanškrouně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473878
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha334
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.