Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyU Vinných sklepů, Praha - Vysočany

U Vinných sklepů, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Pronájem nadstandardního bytu 1+kk, 23m2, Praha 9 - Vysočany. Vyhledávaná lokalita Vysočany patří mezi prestižní čtvrti a nabízí příjemné a klidné bydlení. Byt je po kompletní rekonstrukci s použitím nadstandardních materiálů a citlivém provedení. Byt se nachází v přízemí s okny do klidné zahrady. Byt bude vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů: lednice, digestoř, trouba a varná deska. Rekonstrukce bytu: nová plastová okna, předokenní rolety, podlahové vytápění, interiérové dveře, nové omítky, plynový kondenzační kotel Vailant, prostorový termostat, designový topný žebřík v koupelně, sádrokartonové podstropní podhledy vč.přídavné izolace, led bodové osvětlení, eletroinstalace, rozvody datové sítě, velkoformátová keramická dlažba a obklady, vstupní bezpečnostní dveře a závěsné wc. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s wc a předsíň. Dům je také po rekonstrukci: okna, fasády, střecha, stoupačky a schránky. Veškerá občanská vybavenost se nachází v místě. Stanice metra C Prosek a metra B Vysočanská jsou vzdáleny 7 minut chůzí a nabízí tak skvělou dostupnost do centra. V nejbližším okolí naleznete veškeré služby denního charakteru např.nákupní centrum Fenix, Billa Prosek, pošta, poliklinika, bankovní instituce a Úřad městské části Prahy 9. Nabídka je určena pouze pro zájemce bez domácích mazlíčků. Vratná kauce je 20.000,-Kč. Byt je ihned k nastěhování.

Nabídka je platná do smazání inzerátu.

Odpověď na inzerát zasílejte prosím s následujícími informacemi:

Počet osob, které v bytě budou bydlet, datum kdy se potřebujete nastěhovat, jaké informace Vás dále zajímají, kdy Vám prohlídka vyhovuje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473897
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha23
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.