Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 1412 m² bez realitkyV Poli, Praha - Dubeč

V Poli, Praha - Dubeč
Cena6 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 454 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


VÝHODNÉ!! CENA NEMOVITOSTI SE SHODUJE S CENOU VE ZNALECKÉM POSUDKU, KTERÝ JE SAMOZDŘEJMĚ K DISPOZICI.. Předmětem nabídky je prostorný rodinný dům se zahradou o výměře 1130 m². Celková plocha pozemku je 1412 m². Nepodsklepený dům má zastavěnou plochu 129 m², obestavěný prostor je 667 m³. Nabízí tak dostatek prostor i pro rozvětvenou rodinu.

Dispozice domu jsou 2 pokoje, kuchyně, chodba, vstupní hala se sezením a schody do patra, WC, koupelna, spíž a místnost s vodárnou v přízemí, dále pak 3 velké pokoje a prostorná půda v podkroví domu. Zmíněna půda přímo vybízí k vestavbě dalších pokojů nebo zázemí pro horní patro. Případně lze dům předělat na dvougenerační bydlení.

Dům je elektrifikován, napojen na obecní vodovod, na pozemku je zároveň i studna....

Odpadní vody jsou svedeny do jímky, dům však lze napojit na obecní kanalizaci. Topení je aktuálně řešeno elektrickými přímotopy v každé místnosti.

Dále se na pozemku nachází suchý a prostorný sklípek používaný pro skladování ovoce, nicméně může být využit i jako vinný sklípek. Za domem stojí kůlna pro skladování zahradního nářadí a nábytku.

Dubeč spadá pod Prahu 10 a je dobře dopravně dostupná jak MHD, tak i autem. V místě je školka, škola, obchody s potravinami, několik restaurací, squash, fitness, sokolovna a kostel. Ostatní občanská vybavenost je buď v blízké Uhříněvsi nebo ve Štěrboholech. Dům se nachází v části Dubeček, která jí blíže Uhříněvsi a Dolním Měcholupům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47391
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha1 412
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.