Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 62 m² bez realitkyBratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Bratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné13 600 Kč


V polyfunkčním domě Bratislavská 22, které navrhlo prestižní studio RAW nabízíme kancelářské a obchodní prostory. Jsou určené k dlouhodobým pronájmům pro všechny moderní podnikatelské projekty, pro které jsou vysoce reprezentativní prostory s prvotřídními službami a parkováním v centru nezbytností.

Vyhledává Vaše firma dynamiku městského ruchu? Kancelářské prostory ve druhém nadzemním podlaží domu spojené s vnitroblokem nabízí inspirující zeleň s útočištěm pro odpočinek ve stínu pergoly. Disponujeme klimatizovanými prostory ve velikosti 60 – 280 m2 a možností upravit příčky, ale i rozvody, světla a podlahy. Každý detail v prostoru je navržen ve vysokém standardu včetně kuchyní, toalet a sprch.

Každý prostor má samostatné měření energií.

Obchodní prostory jsou orientovány do ulice Bratislavská a zútulněného sousedství domu. Kromě něj vaše zákazníky a klienty mile potěší dostupné parkování v domě i jeho okolí. Rozloha ploch ve velikosti 20 – 240 m2 je variabilní díky možnosti dělení příčkami na více jednotek, vlastnímu výběru podlah, světel a el. rozvodů. Očekávat můžete vybavení v podobě vlastního sociálního zařízení, skladovacích prostor a samostatné vzduchotechniky s klimatizací. Obchodní prostory lze koncipovat také jako ateliéry či vzdušné kanceláře.

Společnost LIVIX s.r.o. je pronajímatelem a zároveň jediným vlastníkem celého domu. Námi nabízené prostory jsou vhodné zejména pro sídla firem, jejich poboček, prodejen, ateliérů, lékařských ordinací, apod.

K nastěhování od října 2017

www.livix.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473912
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.