Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 61 m² bez realitkyHlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Hlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 3+1 k prodeji na Hlavní třídě 41/1030 v Ostravě Porubě o celkové podlahové ploše 61,46 m2. V bytě je položena nová podlaha, WC a koupelna, které jsou samostatné, jsou po celkové rekonstrukci. Atypicky řešený byt se nachází v 1 patře s plastovými okny do dvora. Byt se nachází nedaleko VŠB a také v blízkosti veškerých občanských potřeb s velmi dobrou dopravní dostupnosti a dostatečným množstvím parkovacích míst. Náklady (zálohy, fond atd.) ve výši 4 600 Kč. Bytu náleží také balkon i sklep. Osobní vlastnictví. Volat nejlépe po 17hod.

I am offering apartment 3+1 for sale on Hlavní Třída 41/1030 in Ostrava Poruba (61,46 m 2). The apartment si after partical reconstrucion of all rooms including bathroom and toilet, which are separate. Atypical flat is located on the first floor with plastic window. Apartment is situated near to VŠB and also close to all of necesary civic needs with great public accessibility and sufficient parking spaces. Basic costs (advance, fund etc) are 4 600 Kč.The apartment also has a balcony and a cellar. Personal ownership.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473950
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha61
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.