Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBenátky, Mýto - Mýto v Čechách, Plzeňský kraj

Benátky, Mýto - Mýto v Čechách, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 789 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám nemovitost u rybníka, výborně dostupnou z Prahy i z Plzně, v blízkosti houbařsky vyhlášených lesů, s kompletně zasíťovanou zahradou, ve městě Mýtě v Brdském pohoří.

Na dosah je veškerá vybavenost města. Nabízí se celá řada možností kulturního a sportovního vyžití. V docházkové vzdálenosti sportoviště, MŠ, ZŠ, úřady, restaurace, tenisové kurty, tenisové kurty s krytou halou, wellness, fitness, bankomat ČS, samoobsluha, domácí potřeby, lahůdky, barvy a laky atd.

Jedná se o krajní zahradu o výměře 341 m2 v osobním vlastnictví, v klidném prostředí, která přímo sousedí s rybníkem ve vlastnictví J. Colloredo – Mannsfelda. V blízkosti vyhlášené lesy plné hub, okouzlující turistické a cyklotrasy. Krásné výletní cíle v okolí.

Chata je patrová, po rekonstrukci v r. 2016, s č. e., se zastavěnou plochou 23 m2. Do chaty a do nové zděné koupelny u chaty je přiveden veřejný vodovod. WC je splachovací. Ohřev vody zajišťuje nový el. bojler. Vlastní plynová přípojka je již na pozemku. Je zde mimo jiné také studna. Odpad je řešen odpadní jímkou. U hranice pozemku je uložen internetový kabel.

Rekreační chata má klasickou omítku, dřevěnou verandu, dřevěná okna (JV a JZ) a okenice. V přízemí se nachází obytná část a kuchyňská linka vyrobená na míru od truhláře. V patře se nachází ložnice.

Rybník je součástí vodního díla, čili nehrozí záplava.

Výborná investice.

Ihned k užívání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473999
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.