Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 89 m² bez realitkyOkrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Okrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem velmi hezkého bytu 4+KK s balkonem a krásným výhledem o celkové velikosti 89m2 v panelovém domě v žádané lokalitě Brno - Bohunice - 7.p / 7 s výtahem. Orientace V/Z. Prošel kompletní rekonstrukcí vč. bytového jádra, takže žádný umakart. Rozměry pokojů jsou 20,12,12 + 10m kuchyňský kout a 12m jídelna, viz. plán bytu na fotce. Koupelna s WC jsou odděleny. Součástí vybavení je plynový sporák, lednička, pračka, vestavná trouba, vestavná myčka na nádobí, mikrovlnná trouba a také vestavěná skříň, která je přes celou délku jídelny, čímž se skvěle ušetří prostor v ostatních pokojích. V bytě jsou také dvě malé místnosti, z nichž jedna byla přestavěna na botník, druhá na komoru.�Panelový dům se nachází na začátku ulice Okrouhlá v těsné blízkosti Campus square, AT&T a nemocnice - asi 10 minut chůze.

Zastávky MHD - 25, 69, 50 (zastávka Pod Nemocnicí) 3 min. chůze, šalina 8, 6 - zastávka Švermova 5min. chůze. Do centra se dá MHD dostat za 15 minut. K bytu patří také sklepní kóje. Nájemné zahrnuje také 100/10 Mbps UPC internet.

Možnost nástupu k 1.6.2017. Vhodný také pro studenty.

Požaduji vratnou kauci 16000Kč při podpisu smlouvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474501
Dispozice4+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.