Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 90 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a velmi světlý byt s dispozicí 2+1 v druhém patře secesního domu, orientovaný na jižní i severní stranu. Byt je téměř kompletně zařízen. K dispozici je vybavená kuchyň s jídelnou a malou oddělenou komorou, obývací pokoj s pohovkou, 4k TV a domácím kinem, ložnice s postelí a matracemi. Pokoje spojuje prostorná hala s koupelnou, WC a dále je součástí prostorná šatna s vestavěnými skříněmi a botníkem. K dispozici je pračka, myčka nádobí a lednice. Vytápění je řešeno vlastním kotlem s digitálním termostatem.

Byt je 1 minutu pěšky od metra Jiřího z Poděbrad. Nájemník si energie převede na sebe. V domě je výtah a UPC TV + internet zásuvka je již zavedena v bytě. Záloha na služby v době včetně vody je cca 1250 Kč/os. Byt má vlastní vodoměr. Záloha na plyn a elektřinu vycházela pro rodinu s dětmi okolo 2200 Kč/měs.

We offer to rent a spacious and very bright apartment with disposition 2 + 1 on the second floor of an Art Nouveau building, oriented to the south and north side. The apartment is almost completely furnished. There is a fully equipped kitchen with dining area and a small separate chamber, living room with sofa, 4k TV and home cinema, bedroom with a bed and mattresses. The rooms connects a spacious hall with a bathroom, a toilet and a spacious dressing room. There is a washing machine, dishwasher and fridge.

The apartment is a 1 minute walk from Jiřího z Poděbrad metro station. The house has an elevator and UPC TV + internet is already installed in the apartment. The deposit for services in the house including water is about 1250 CZK / person. The apartment has its own water meter. Advance payment for gas and electricity for families with children was around CZK 2,200 CZK / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474593
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 198 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 372 m (4 min)
Obchod
🚶 217 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 232 m (3 min)
RestauraceItalo In Cucina
🚶 69 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 101 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 300 m (4 min)
Mateřská školaDětské vzdělávací centrum Clever
🚶 246 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 513 m (6 min)
Hřiště
🚶 254 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.