Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyVotuzská, Praha - Horní Počernice

Votuzská, Praha - Horní PočerniceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


!!!REZERVOVÁNO!!!

Pronajmu 3+kk 92m2 v podkrovi domu s pouze 4 byty. Velky obyvaci pokoj s kuchyni, 2 nepruchozi mistnosti (loznice a pracovna), koupelna + spousta uloznych prostor v byte i spolecnych prostorach pred bytem (zaveseni jizdnich kol). K bytu je k dispozici klidna zahrada s posezenim. Byt je nove a nadstandardne zrekonstruovany, klimatizovany, plne vybaveny (v kuchyni veskere vestavene spotrebice, jidelni stul s zidlemi, v koupelne pracka, luxusni velky sprchovy kout, dale zabudovany projektor a platno, vetsina nabytku vcetne postele, satni skrine, komod, pracovny se stolem a rozkladacim gaucem, chybi pouze sedaci souprava). V byte jsou plovouci podlahy, v koupelne a chodbe dlazba.

Lokalita naproti velkeho parku s detskym hristem, primo u cyklostezky, take blizko do prirody. Veskera obcanska vybavenost v dochozi vzdalenosti. Vyborna dostupnost centra Prahy (15 min vlakem) nebo na Cerny Most (5 min busem). Idealni pro mlady par nebo rodinu (zahrada), mozno i pro 2 lidi jako spolubydleni.

Cena najmu je pevna + poplatky jsou uvedeny pro 2 osoby. Pozaduji kauci 2 najmy. K dispozici od cervna (po dohode mozna i o den/dva drive). Prohlidka neni problem, ale pouze vazni zajemci, o cene nebudu smlouvat. Preferuji dlouhodoby pronajem. RK – nevolat, nepsat, nemam zajem o spolupraci s zadnou RK!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474675
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha92
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.