Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyFrostova, Praha - Petrovice

Frostova, Praha - PetroviceVybaveno
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pouze jako investici byt 3+1/L v prvním patře v osobním vlastnictví s věcným břemenem na dožití seniora (71). Po dobu trvání věcného břemene (služebnosti) nelze využít nemovitost k bydlení, nastěhování, pronájmu nebo jakémukoli jinému využití nemovitosti ve svůj prospěch. V závislosti na znění kupní smlouvy nebude možné nemovitost po dobu trvání služebnosti ani dále prodávat. Nabídka je určena výhradně zájemcům, kteří chtějí zajistit bydlení do budoucna pro sebe nebo své potomky.Hrazení nájemného (činže) osobou oprávněnou ze služebnosti je samozřejmostí.

Byt je v původním stavu o celkové výměře 80 m2. Ložnice (13,2) a dětský pokoj (12,2) mají okna na sever, obývací pokoj (19,7), kuchyň (11,0) a lodžie (7,0) jsou orientovány na jih. Předsíň (10,9) odděluje spací část od kuchyně a obývacího pokoje, dále samostatné WC (1,1) a koupelna (2,8). K bytu patří sklepní kóje (2,0) v suterénu. V domě je nový výtah, vchodové dveře, zvonky, senzorické osvětleni. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Poblíž se nachází Milíčovský les, vodní nádrž Hostivař a klidné okolí kolem Botiče přímo za domem.

Novému majiteli nabízím symbolické tržní nájemné ve výši 9 000 Kč/rok až do zániku věcného břemene.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474826
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.