Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - KrčVybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 648 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Slunný byt 2+kk 40 m² v osobním vlastnictví, který se nachází v 8. NP kompletně zrekonstruovaného bytového domu v Praze 4-Krč, Štúrova ulice. Byt je nedaleko Thomayerovy nemocnice a nemocnice IKEM, orientovaný na východ s výhledem na Krčský les. Byt je kompletně vybaven. Dispozice bytu - předsíň, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem (pokoje jsou neprůchozí). Jsou zde plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlahy, na chodbě, v kouplně a na WC je dlažba. Byt prošel v roce 2010 rekonstrukcí - nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (elektrický sporák AEG s indukční deskou, digestoř Electrolux, lednice s mrazákem), nové WC, v obývacím pokoji je nábytek na míru. Přímo v bytě je kabelová televize a internet UPC (v domě pak další poskytovatel Startnet). K bytu je možno pronajmout komoru (4 m², v ceně pronájmu je pojištění komory na cca 100 000 Kč).

V roce 2000 prošel dům kompletní revitalizací (nová střecha, zateplená fasáda, plastová okna, nové výtahy, odpady a voda v plastu atd.). Dům je zásobován teplem a teplou vodou z vlastní plynové kotelny, je zde též umístěna kogeneračním jednotka. Vstup do domu je zabezpečen čipem a 24 hodinovou recepcí s ostrahou, možnost parkování v okolí domu (lze přenechat parkovací místo na hlídaném parkovišti v blízkosti domu), nebo přímo v objektu za menší poplatek. V přízemních prostorech domu je k dispozici prodejna potravin, večerka, kadeřnictví a další síť menších provozoven, v okolí je veškerá občanská vybavenost (školy, školky, nemocnice, knihovna, pošta, super i hypermarkety, dětská hřiště, fitness, atd.) a dopravní obslužnost (10 linek autobusů MHD, v blízkosti stanice metra C-Kačerov, vlakové nádraží Krč, Jižní spojka). V roce 2019 začne plánovaná výstavba trasy metra D (stanice Nemocnice Krč).

Pokud budete byt kupovat na investici, pomohu Vám najít spolehlivé nájemníky. Koupi bytu je možné řešit prostřednictvím hypotečního úvěru, se kterým Vám ráda zdarma pomohu. Energetická náročnost budovy - třída C (vyhovující).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474893
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.