Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKunešova, Praha - Žižkov

Kunešova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


JEN PŘÍMÍ ZÁJEMCI, NIKOLIV RK!!!. DĚKUJI

IDEÁLNÍ PRO MLADÝ PÁR.KLIDNÁ LOKALITA V ZELENI KOUSEK DO CENTRA.

Pěkný,světlý byt 2+kk se nachází ve 2.patře třípatrového panelového domu ve vilové čtvrti nedaleko sportovního centra Pražačka. Z jedné strany vilová zástavba, z druhé strany park s výhledem na Prahu.Byt je částečně zařízený a je velmi dobře dostupný z centra (Václavské náměstí 16 min tramvají č.9). K bytu patří komora,je zde výtah. V předsíni jsou vestavěné skříně,toaleta a koupelna jsou odděleny.Na podlahách jsou koberce.Z bytu je výhled do vilové čtvrti, z chodby domu krásný výhled na Prahu a do parku. Sportovní areál Pražačka vzdálen cca 100m. Dobře se též parkuje před domem. Zařízení: stůl,židle, pohovka, konferenční stolek, pračka, lednička, sporák, mikrovlnná trouba. Do bytu je zaveden UPC Internet! (není součástí ceny nájmu, cena závislá na volbě tarifu-dohodě mezi UPC a nájemcem). Zájem o dlouhodobý pronájem. K nastěhování od 1.9.2010.

JEN PŘÍMÍ ZÁJEMCI, NIKOLIV RK!!!. DĚKUJI

Only direct client, NOT REAL ESTATE AGENCY! THANK YOU

IDEAL FOR YOUNG COUPLE.QUIET LOCATION IN GREEN CLOSE TO DOWNTOWN.

Nice, bright apartment 2 + kk (batroom and kitchen) is situated on the 2nd floor of 3-story prefab house in a residential area near the sports center Pražačka. From one side are vilas, from the otherside is park. Apartment is partly furnished and is easily accessible from the center (16 min ride with tram to Wenceslas Sq). The apartment includes chamber, there is a lift. In the hall is in-built-wardrobe, toilet and bathroom are separeted. In living room and bed room is carpet. From apartment there is view over a residential area, from the hallway there is a beautiful view of Prague and into the park. Pražačka sports complex is located approximately 100m. Equipment: table, chairs, sofa, coffee table, washing machine, refrigerator, stove, microwave oven. In the apartment is instaled UPC Internet! (not included in the rent, the price depends on the choice of tariff-agreement between UPC and the tenant). Interest in long-term lease. The move possible as of 01/09/2010.

Only direct client, NOT REAL ESTATE AGENCY! THANK YOU

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47491
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.