Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyZárybská, Praha - Prosek

Určeno ke spolubydlení
Zárybská, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Hledám spolubydlící/-ho do nově zrekonstruovaného bytu 3+1 na Proseku. Nabízím samostatný, zařízený pokoj a přístup k zařízení bytu (internet, pračka, myčka, trouba, 2 WC, balkon). V bytě mám 3 kočky, ráda bych pokoj pronajala někomu, kdo by se, za slevu na nájmu mohl o kočky postarat když nejsem doma. Každopádně musíš mít kočky rád/- a. V případě zájmu mi prosím o sobě napište pár řádků a já se ozvu.

I am looking for a room mate to my recently reconstructed apartment at Prosek. The appartement is located on Metro line C, also line B is close. The room to be rented is fully furnished as well as the apartment. There is wifi, own, washing masine and dish washer, 2 WC, balcony to enjoy cafe. I have 3 cats, so positive attitude to cats is a must. Deposit 7000 kč. If you are interested please email me a few words about you and I will get back to you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475133
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.