Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 23 m² bez realitkyK Horoměřicům, Praha - Suchdol

K Horoměřicům, Praha - Suchdol
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Na pronájem 1+kk(23m2) v novem domě –villa v Horoměřice ulice Opuková , - JEN PRO JEDNU OSOBU-!!!Jenom pro nekuřáci. Prosím bez zvířat.

K nastehování ihned.

Kompletně zrekonstruovaný byt 1+kk(23 m2) v novem domě -villa novostavba (kolaudace 08.2016) , 7 minut pěšky do autobusové zastávky -15 minut na metro Borislavka aut.316,356 . Horoměřice. 1 patro s velkým francouzským oknem. S velkým balkonem. Světlý nádherný byt, výhled na zahradu. Nové plovoucí podlaha, nová kuchyňská linka s novou sklo-keramickou vařící deskou ,mikrowl., pračka, vybavená koupelna se sprchovým koutem a WC - nová dlažba a obklady. Jinak je byt bez nábytku.. Centrální topení a teplá voda. Možnost připojení internetu a kabelové televize .

Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou minimálně 1 rok, s tím, že v případě zájmu obou stran se poté pronájem prodlouží.Cena pronájmu 8800,- Kč + záloha na služby 1500,- Kč (vč. studené vody, tepla a teplé vody, elektřina ).. Vratná kauce činí 1 nájem, vč. služeb-10 000,-, hradí se společně s prvním nájemným. Preferuji dlouhodobý pronájem, bez domácích zvířat. RK - nevolejte!! kontaktní tel 777 220 536 . kontaktujte prosim mejlem stavrovskaolga@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475177
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha23
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.