Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyKouřimská, Praha - Vinohrady

Kouřimská, Praha - VinohradyVybaveno
Cena5 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 901 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den,

přímému zájemci nabízím k prodeji zrekonstruovaný družstevní byt 2+1 s plně splacenou anuitou v klidné lokalitě Vinohrad.

Byt se nachází ve 3.podlaží domu s výtahem. Velikost bytu 65,78 m² je rozdělena do 2 pokojů se samostatnými vchody, prostorné chodby, kuchyně s odvětráváním do světlíku, samostatného WC a koupelny s vanou.

Nové stoupačky a rozvody elektro jak v bytě, tak celém domě, nová fasáda a zateplení domu, krásně velká nová eurookna, nová střecha, pěkný tichý výtah, kamerový systém, vchodové dveře do domu na čip, UPC i O2 síť.

V pokojích jsou zrenovované parkety, v ložnici velmi prostorná vestavná skříň, v chodbě, kuchyni, koupelně a toaletě je dlažba. Vchod do bytu je osazen bezpečnostními dveřmi firmy NEXT. Byt je vytápěn etážovým topením.

Nadstandartně provedená kuchyně. Kuchyňská dvířka jsou z bukového masivu, na linku je položen přírodní kámen, vybavení kuchyně nerez spotřebičemi Siemens, Elektrolux, Liebherr.

K bytu náleží navíc uzamykatelný vyzděný sklep cca 2 m², umístěný v suterénu domu. U domu je zahrádka s posezením, podíl na ní je také součástí prodeje. Též je možné využívat balkony s posezením v mezipatře. Velmi příjemní a klidní sousedé starající se o dům.

Byt je v klidné ulici s malým parčíkem vedle domu, s perfetní dostupností do centra, přímo na metru A Flora/Želivského, tramvajová zastávka ve vedlejší ulici, autobus za rohem. Nákupní centrum Flora 5min pěšky,Poliklinika s lékarnou přímo u domu, ZŠ 2min, několik mateřských školek v okolí. Sportovní vyžizí ve sportcentru Olšanka (včetně bazénu a sauny), BBC fitness centrum, tenisové kurty Židovské pece.

Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2008. Původní dispozice byla 2+kk, v roce 2012 byla postavena příčka mezi obývákem a kuchyní, tím vznikl další oddělený pokoj. Toto řešení je velice vhodné v případě pronájmu bytu. O bytz s oddělěnými vstupy do pokojů je mnohem větší zájem (viz. plánek bytu ve fotografiích).

Jedná se o malé družstvo, tvořené pouze družstevníky jednoho vchodu činžovního domu. Výhoda družstevního vlastnictví je nulová daň z převodu nemovitostí, kterou u osobního vlastnictví hradí kupující ve výši +4% z kupní ceny, zároveň jste majiteli bytu od okamžiku podpisu kupní smlouvy a úhrady kupní ceny.

Výborná investice. Byt byl před prodejem pronajat s čistým měsíční nájmem 16.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475180
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.