Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySokolovská, Praha - Karlín

Sokolovská, Praha - KarlínMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem zrekonstruovaného a prostorného bytu 2+kk (1+1) o velikosti cca 50 m2, ve 3. patře cihlového domu (bez výtahu) přímo na Florenci. Cena činí 15.300,- Kč za nájem, plus poplatky 400 Kč (voda, svoz odpadu atd.). Plyn a elektřina se přepisuje na nájemce. Byt má okna na jih, tudíž jsou minimální náklady na vytápění, navíc je v bytě zaveda sazba s 20-ti hodinami nízkého tarifu denně (tzv. nočního proudu), tudíž jsou i minimální náklady na spotřebu elektrické energie! :). Byt je kompletně vybaven nábytkem - kuchyňský stůl, židle, skříně, rozkládací gauč atd. i spotřebiči - lednička s mrzákem, pračka, mikrovlnka, TV atd. - vše viz fotografie. Lze pronajmout i bez vybavení. Dokonalá poloha - metro Florenc (linka C a B) je hned před domem. Tramvaj 3, 8, 24, 52 rovněž, zastávka Těšnov (tramvaj 14) 200m od domu. Veškerá občanská vybavenost - Billa, Albert, Lidl, lékárna, kino Atlas, fastfood McDonald, KFC, Burger King - vše doslova pár kroků od domu. V okolí spousta kaváren, restaurací atd. Byt byl rekonstruován v roce 2017 (mimo jiné výměnu veškerých rozvodů, pokládka nových podlah, vyštukování a malby všech stěn. V roce 2017 také instalována nová kuchyňská linka s LED osvětlením, plynovým sporákem a el. troubou. Dispozičně se byt skládá z prostorné kuchyně (cca 19 m2), obytného pokoje (cca 20 m2), ve ktrém je vybudováno i rozlehlé vestavěné patro na spaní, kde je zavedena i zásuvka a světlo (výška stropů je 3,4 m), dále koupelny s vanou a samostatného WC. K bytu přináleží i uzamykatelná komora na patře a sklep v suterénu domu. Vytápění waw, ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. V bytě vysokorychlostní internet od UPC. K nastěhování od 25. května 2022. Možnost trvalého bydliště na adrese domu. Neakceptuji zvířata ani kuřáky - děkuji za pochopení. Přímý majitel - tzn. neplatíte žádnou provizi (RK prosím nevolat!!!).

I am ofering a long term rent of a reconstructed and spacious apartment 2+kk (1+1). It is 49 square metres big, situated on the 3rd floor of a brick building (without a lift) directly at Florenc. The rent is 14 200 Kč plus 400 Kč fee (water, sewer charges, etc). The gas and electricity cost is transcribed on the tenants. The position of the apartment is just great - metro Florenc (line C and B) is right in front of the building. The trams 3, 8, 24, 52 stop infront of the building as well, moreover tram 14 (Těšnov) is only 200 metres away. You can find everything you need in the close distance - Billa, Albert, Lidl, pharmacy, Atlas cinema, fastfood McDonald, KFC, Burger King - everything literally just a few steps from the house. There also many restaurants and cafés in the close neighbourhood. The apartment was reconstructed in 2017 (new piping, new floors, walls painting. Also a new ktichen board with the LED system together with a gas cooker and electric oven were installed there in 2017). The apartment is equipped with all furniture, washing machine, TV, microwave and a fridge with a freezer. The apartment consists of a spacious kitchen (approximately 19 square metres), a living room (approximately 20 square metres, with a built in sleeping space with an electricity plug and a lamp on the top - the ceilings are 3,4 m high), a bathroom with a bathtub and a seperate toilet. You can also use a private storage room which is on the hallway on the same floor as the apartment and a private cellar. There is the WAW heating system, the water is heated in the electric boiler. There is the high speed Internet by UPC in the apartment. You can rent the apartment from the 5th of January 2022. You can have your permanent residence there. We do not accept neither smokers nor animals - thank you for your understanding. The direct owner - it means you do not have to pay any fee for the real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475195
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 1. 2022
VlastnictvíDružstevní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 1 minuta pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDFlorenc
🚶 79 m (1 min)
PoštaPraha 02
🚶 469 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 108 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 28 m (0 min)
RestauraceU Českého lva
🚶 19 m (0 min)
LékárnaČervený rak
🚶 161 m (2 min)
ŠkolaZŠ J. Gutha-Jarkovského
🚶 638 m (8 min)
Mateřská školaLada
🚶 644 m (8 min)
SportovištěLivingWell Health Club & Spa
🚶 251 m (3 min)
Hřiště
🚶 439 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.