Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 295 m² bez realitkyHorova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Horova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné43 000 Kč

+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem obchodních prostor v MČ Brně-Žabovřesky, na ulici Horova. Celková plocha prostor je ca 295 m2, z toho 145 m2 je v přízemí s přímým vstupem z ulice a s výlohami a dalších ca 150 m2 je v podkroví. K prostoru náleží samostatný kotel na zemní plyn, vlastní jistič a elektroměr, podružný vodoměr, je možné zřídit přípojku UPC nebo O2. Větší část prostoru je orientována do klidného vnitrobloku. Podkroví je po rozsáhlé rekonstrukci, dokončené v roce 2016, celý dům (kromě zdi do ulice) je masivně zateplen. V zadní části přízemí je sklad a kancelář o velikosti 9 m2 a 10 m2. V podkroví je částečně otevřený prostor, dále 2 kanceláře o velikosti 12 m2 a 10 m2 a technické zázemí. Vlastní sociální zázemí s toaletou a umyvadlem. Parkování možné na ulici před domem, zbudovány nové parkovací pruhy po obou stranách ulice.

V současné době je prostor využíván jako prodejna LED osvětlení včetně skladu zboží a kancelářského prostoru pro zpracování zakázek. Prostory lze případně využít i jako kancelář. V roce 2016 byla dokončena celková rekonstrukce ulice Horova, jedná se o hlavní tramvajovou trasu MHD Brno z centra do čtvrtí Komín a Bystrc a na brněnskou přehradu s dobrou dostupností jak do centra města, tak i na silniční nebo dálniční síť v ČR.

V objektu ve vnitrobloku jsou dále samostatně k pronájmu dostupné dva byty 2+kk, o velikosti 57 m2 a 26 m2, a k nim 2 sklepy o celkové ploše ca 7 m2. Tyto byty umožňují snadný přístup k venkovnímu posezení ve dvoře.

Volné od poloviny června 2017.

Retail outlet in Brno – Zabovresky, street Horova. Total area is ca 295 m2, of that ca 145 m2 in groundfloor with direct entry from the street and another ca 150 m2 is available in second floor (attic). The equipment includes gas boiler, curcuit breaker, electric meter, secondary water meter. The unit has access to web connection service from UPC and/or O2. The open space largely oriented towards a calm small inner courtyard. The attic has been completely reconstructed in 2016, the whole house (except of the street wall) is thermally insulated. Backside of the groundfloor contains a warehouse (9 m2) and an office (10 m2), plus a WC and a small changing/utility room. In attic prevails open space area, plus 2 offices for the head and assistants and a small technical room. Parking available on the street in front of the house, new parking lines built on both sides of the street.

Currently the space is utilized as a retail outlet for LED lighting plus warehouse and office space for handling orders and/or designing specific client solutions in lighting. The street Horova has been completely reconstructed in 2016, it is one of main streets in Brno connecting the centre with city suburbs Komin and Bystrc and the Brno water dam. The location offers convenient access to both the city centre and the state road or highways network in Czech Republic.

There are two more flats (57 m2 and 26 m2, plus 2 cellars of total size ca 7 m2) for independent rent in the house. Both have a bedroom, living room, bathroom with shower and a kitchenette. These flats allow easy access to the outdoors relaxing in the courtyard.

All described area shall be available in mid June 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475216
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha295
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.