Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 24 m² bez realitkySlavíkova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Slavíkova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč


Ahoj, jsme dva pracující kluci (oba 28let) a z bytu nám odchází kamarádka, co se stěhuje nečekaně za novým přítelem. Hledáme za ní náhradu od 1.června, ideálně taky holku - klidně Vás spojíme s Péťou, ať Vám dá reference, ať nemáte strach s kým to jdete bydlet :) .

Info k bytu - dokonalá poloha hned u Jiřáku. Vzdušnou čarou 150m od metra Jiřího z Poděbrad, takže farmářské trhy, riegráče, za barákem zahrádka.... Byt je 3+1, každý máme jeden pokoj, ten tvůj je neprůchozí, trošku menší, ale např. pro pracujícího čerstvě dostudovaného VŠ studenta ideální. Kuchyň, wc, koupelna vybavená. Fotky koupelny můžu klidně dodat, byt je po rekonstrukci cca před 4mi roky, ve vážně pěkném stavu. Pokoj není vybavený (foto je ilustrační, jak byl vybaven do teď). V ceně je internet a všechno, nic dalšího neplatíte. Požaduji vratnou kauci 7500 Kč, pro případ zničení/poškození čehokoliv a jako minimální zálohu, že nejste úplně švorc...

Pro další info pište, jsme flexibilní, když se nám budeš líbit, tak se můžeme domluvit i na posunutí termínu apod. Nájem se vždy platí na začátku daného měsíce dopředu.

Info k nám:

Oba dost pracovně vytížení, žádní velcí "partyboys", v bytě je víceméně pořád klid. Oba čas od času jezdíme za rodinou pryč z Prahy (nevyrostli jsme tu). Myslím, že vyjdeme docela s kýmkoliv kdo se chová normálně. A poslední věc - nejsme gayové, jen kámoši co se znaj z vejšky a bydlej spolu :D .

PS1: Fotky jsou z doby před nastěhováním. Žijeme poměrně minimalisticky. V kuchyni je jen jídelní stůl...a super věc je šatna :)

PS2: V bytě nemůže být pes/kočka :-/

Spolu s žádostí a info o sobě mi ideálně na sebe pošli kontakt na FB, ať si o Tobě můžeme udělat trochu obrázek :)

Ahoj Igor

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475276
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha24
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.