Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 30 m² bez realitkyKšice - Lomnička, Plzeňský kraj

Kšice - Lomnička, Plzeňský kraj
Cena350 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 484 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rekreační chatu 30 m2 s pozemkem 712 m2 v osobním vlastnictví. Nemovitost se nachází v okrajové části obce Lomnička, u lesa, v idylickém, čistém prostředí. Bezprostředně od obce Lomnička je rozsáhlá rekreační oblast Hracholusky. Obec se nachází 8 km od města Stříbra a 40 km od Plzně. Je zde možnost autobusové i vlakové dopravy.

Chata je přízemní, nepodsklepená, se sedlovou střechou, po částečné rekonstrukci. V podkroví (neobytné) se nachází půdní skladovací prostor přístupný zvenku. Základy stavby jsou z lomového kamene s izolací proti vlhkosti. Uvnitř domku je betonová podlaha, dřevěná zdvojená okna, 1 obytná místnost bez zádveří s komínem uprostřed, bez vnitřního vybavení. Vytápění lokálními kamny na tuhá paliva, elektroinstalace světelná i motorová, bez odkanalizování a WC. Od nedaleké místní studny je k nemovitosti přivedena voda a telefonní kabel, ale chybí připojení. Chata nemá žádné přilehlé budovy. Pozemek má srovnaný, udržovaný terén, neoplocený.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475375
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha30
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.