Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyU Dráhy, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

U Dráhy, Chýně - Chýně, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v obci Chýně na Praze západ. Ano, nejedná se o byt na Vinohradech, ale myslím, že je to velice příjemná možnost pro rodinu s dětmi, jak si dopřát dostatečně velké bydlení a zároveň stále žít v Praze. A to že Chýně není v centru Prahy má rozhodně své výhody. V létě můžete spát při otevřeném okně a neruší vás žádný provoz, děti mohou vyběhnout před dům a nemusíte se bát o jejich bezpečnost a v domě se vám nebudou pohybovat zvláštní, neznámé osoby. Dům je nízkoenergetická dřevostavba, což se za dobu užívání potvrdilo. Celkové náklady pro čtyřčlennou rodinu jsou 4.090 Kč/měsíc (započítán fond oprav, veškeré služby spojené s domem, elektřina včetně vytápění, voda). A že je to dřevostavba? Takto je postavená celá Skandinávie nebo Spojené státy a již desítky let dřevostavby dobře slouží.

Prosím, než budete na inzerát reagovat, dobře zvažte, zda vám tento typ bydlení a lokalita vyhovuje. Budu vám při prohlídce věnovat maximum času, dodám vám veškeré potřebné informace a ráda bych omezila prohlídky bez vážného zájmu.

Specifikace:

Byt 3+kk, v ulici U Dráhy, kolaudace 2007, 2. patro ze 3 včetně přízemí, osobní vlastnictví.

Celková výměra: 80,22 m2 – obývací pokoj 17,2 m2, kuchyň 10,42 m2, ložnice 16,81 m2, ložnice 13,61 m2, komora 5,04 m2, chodba 6,1 m2, WC 1,7 m2, koupelna 4,5 m2, balkony 2 x 2,42 m2. V řešení domu je velká půda, která bude upravena a bude možné ji využívat jako úložný prostor nahrazující sklep.

Vybavení: kuchyňská linka na míru se skvělými vestavnými spotřebiči jako je myčka Miele, lednice s mrazákem Liebher a Teka indukční varná deska, digestoř a mikrovlnka. Na podlahách plovoucí podlaha, dlažba a koberce. Byt byl omezeně užíván, je do značné míry v původním stavu. Všechny zdi jsou bílé, je zde minimum děr po obrázcích či poličkách. Můžete si ho tedy snadno upravit dle svého vkusu. V bytě mohu navíc nechat pračku Fagor, která je starší, ale stále pere skvěle. Vytápění a ohřev vody vlastním elektrokotlem s boilerem. Díky kombinaci dřevostavby a orientace na jih se zde topí opravdu minimálně, boiler se nahřívá na noční proud. V současné době je byt obýván, uveřejňuji však fotografie bez vybavení, tedy tak, jak bych vám ho předala (bez gauče a konferenčního stolku).

K bytu je možné dokoupit až dvě parkovací stání před domem, každé za 150.000 Kč.

V domě je celkem 6 bytových jednotek, opravdu dobře spolu vycházející sousedé a dobře fungující SVJ. Veškeré podklady o hospodaření mohu dodat.

Chci předejít vašemu případnému zklamání při prohlídce a proto rovnou uvádím i pár nedostatků. Bude nutné vyměnit koberce v obou ložnicích, jsou běžně opotřebené. To je záležitostí pár tisíc, jelikož se jedná o obyčejné zátěžové koberce. Na jednom místě jsou trochu poškozená dvě prkna plovoucí podlahy, ale mám náhradní. Vhodné by bylo vyměnit zástěnu sprchového koutu, ta co zde je již netěsní tak dobře.

V obci Chýně je dobrá občanská vybavenost jako jsou menší obchody, mateřská školka, škola (v roce 2017 se zde navíc otevírá zcela nová, velká základní škola), restaurace, pivovar, hřiště, park, dráha vhodná i na brusle, koupaliště, atd. Dům je vzdálený 5 min. od zastávky MHD, kde jezdí každou půl hodinu autobus na Zličín nebo do Motola. Rovněž je zde vlaková zastávka, která umožňuje pohodlné spojení na Smíchov. Autem jste na metru Zličín za 5 minut a zároveň je zde shopping centrum Zličín, Globus, Tesco a Ikea. I na letišti jste za 15 minut. Chýně je napojena na pražskou vodu, tedy není zde problém s tvrdostí vody a neničí se spotřebiče.

Pokud si vyřídíte hypoteční úvěr u Hypoteční banky, poskytnu vám slevu 100.000 Kč. Důvod je jednoduchý, budu předčasně ukončovat svůj hypoteční úvěr u této banky a toto by byla úspora za mou případnou sankci. Další slevy neposkytuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475383
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.