Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 210 m² bez realitkyBurianova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Burianova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský krajVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízím k prodeji řadový dům 5 + kk s dvojgaráží, zastřešenou terasou v obci Velké Přílepy. Plně vybaven. V přízemí se nachází vstupní hala, a technická místnost - kotelna a garáž. V 1. patře se nachází kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči, spižírnou, jídelnou a velký obývací pokoj s krbem a vchodem na terasu, WC s bidetem. Podlaha je z keramických dlaždic, pod kterými je instalováno podlahové topení s inteligentním časovačem Ariston napojené na zcela nový kondenzační kotel s cirkulací a bojlerem na 130 l (teplá voda teče okamžitě). Ve 2. patře se nachází 2 ložnice, pracovna a prostorná koupelna s velkou rohovou masážní vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly a podlahovým topením. V podkroví se nachází ložnice a koupelna s WC a sprchovým koutem. V ložnicích jsou položeny plovoucí podlahy. Všechna okna v domě jsou vybavena žaluziemi. V domě je nainstalovaný alarm, v oknech jsou bezpečnostní fólie. V obýváku a v ložnicích jsou rozvedeny anténní/satelitní zásuvky, Wi-Fi. Plná občanská vybavenost (pošta, škola, školka, knihovna, lékař, lékárna, obchod s potravinami, cukrárna, kino, restaurace). Dobrá dostupnost na Prahu 6 – Dejvice (bus cca 30 min., aute, cca 12 min.).

Terasa 24 m2

Zahrada 96 m2.

Row-house for SALE in Velké Přílepy. 5 + 1 with doublegarage and garden with roofed terrace. Fully equiped. In the basement you can find entrance hall, garrage and technical room with boiler and storage. In the first floor you can find kitchen with built-in appliances, panty, good-sized living room with fireplace and installed floor heating as well as a bathroom with toilet and bidet and entrance to a terrace and garden. The floor is made from ceramic tiles, under them is installed floor heating connected to the low-temperature system boiler. In the second floor there are two bedrooms, workroom and bathroom with shower, spacious massage bath, 2 basins, toilet and installed floor heating. In the third floor there is one bedroom and bathroom (WC, shower and basin). Intelligent electrical heating system Ariston with timer clock, bedrooms floors are from laminate floor (wood design). Windows are equiped by window blinds. Safety feeling is ensured by alarm device, with possibility to connect the house to the board of security service and some windows are equiped by safety foil. In the living-room and all bedrooms are installed aerial/satellite sockets as well as sockets for PC net. One remote control can open garage gate. Available Wi-Fi device. In Velké Přílepy you can find school, kindergarten, post office, medical doctor, pharmacy, grocery, library, football pitch, several playgrounds for children, cake shop, cinema, restaurant.... Very good accessibility of transportation to the Praha 6 – Dejvice ( by bus 30 min., by car 12 min.)

Terrace 24 m2.

Garden 96 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475393
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha210
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.