Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 91 m² bez realitkyKosmonautů, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Kosmonautů, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 727 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k přímému prodeji slunný, tichý a velmi zdařile dispozičně řešený byt 4+1, plocha 91 m2, v osobním vlastnictví. V bytě byla v roce 2013 provedena rekonstrukce. Byt se nachází v klidné vilové čtvrti v Rybářích, ve druhém patře cihlového domu bez výtahu, s krásným výhledem na Slavkovský les, nedaleko je stezka podél Ohře a koupaliště Rolava s in-line dráhou. Nákupní možnosti jsou ve vzdálenosti do jednoho kilometru - Lidl, Kaufland, OC Varyáda. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, včetně MHD.

Byt má nová plastová okna, zrekonstruovanou koupelnu se sprchovým koutem, nový plynový etážový kotel pro vytápění a ohřev TUV, součástí je i sklep o výměře 6,5 m2. V pokojích jsou původní parketové podlahy, v předsíni je nová dlažba. Provozní náklady do domovního fondu jsou cca 2000 Kč měsíčně. Byt je okamžitě k dispozici, nezatížen jakýmkoliv dluhem, bez nájemníků.

Součástí bytu je vlastnictví 1/8 podílu na oplocené zahradě u domu. Dům je částečně revitalizován, v letošním roce se provádí zateplení pláště budovy, před domem je dostatek parkovacích míst. PENB není vypracován, proto uvádím energetickou třídu G.

Přímý majitel, RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475414
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.