Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyPříční, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Příční, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt po celkové rekonstrukci o dispozici 2+1.

Dispozice bytu: vstup – předsíň, kuchyně, spíž, obývací pokoj, ložnice se šatnou, koupelna, WC. K bytu připadá nová sklepní kóje. V bytě jsou použity kvalitní materiály např.: kuchyňská linka značky Hanák, apod.. Cihlový byt se nachází na ulicí Příční - Zábrdovice umístěný ve 3.patře. Celková podlahová plocha bytu 64 m2. Měsíční poplatky včetně energií jsou cca 2000,- Kč (zúčtovatelné).

Dům prošel celkovou rekonstrukcí – nové rozvody – stupačky, vchodové dveře, nový výtah,okna, zvonky, fasáda, výmalba chodby domu, sklepní kóje atd. K domu náleží dvorek se zahradou o které se družstvo stará. Zahrada je oplocena a vysázen nový trávník. Balkón a okno z ložnice jsou směrem do vnitrobloku - tedy do zahrady. Byt je velmi slunný, avšak v letních dnech je zde příjemně a v zimě není chlad. Byt je vhodný na bydlení pro pár či rodinu. Je taktéž vhodný i jako investice k pronájmu. V blízkosti se nachází gymnázium, sídlo policie, Úrazová nemocnice, plavecký bazén, IBC, apod. V okolí domu se nacházejí 3 parky. Dům je situován 10 minut chůze do centra, výborná dostupnost MHD.

Byt je veden jako družstevní, avšak lze okamžitě převést do OV. Byt je nabízen prozatím jako družstevní byt a to z jediného důvodu, aby kupující ušetřil 4% daň z převodu nemovitosti. Dle svého uvážení si po sléze může převést sám byt do OV bezplatně. Předsednictvo družstva hospodařilo s financemi družstva hospodárně, proto družstvo nemá žádný dluh. Na družstevní byt lze čerpat hypotéku, jelikož je prohlášení vlastníka, které banky vyžadují.

Byt je prodáván za 3 500 000,- Kč. Tato cena je konečná. Kupující neplatí žádné jiné náklady. Při rychlém jednání je možná sleva.

Vážné zájemce poprosím o kontaktování na tel. čísle 725746284.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475435
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.