Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 200 m² bez realitkyHusova, Mutějovice - Mutějovice, Středočeský kraj

Husova, Mutějovice - Mutějovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům s pozemkem a dalšími stavbami v obci Mutějovice, okres Rakovník. Dům je vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci. Předmětem prodeje jsou konkrétně dva na sebe navazující pozemky o celkové výměře 800 metrů čtverečních a na nich umístěné stavby, tedy dvoupodlažní dům o zastavěné ploše cca 100 metrů čtverečních, stodola o zastavěné ploše taktéž cca 100 metrů čtverečních a další drobné stavby (chlév, kolna) o celkové zastavěné ploše cca 60 metrů čtverečních. Nemovitosti se nacházejí v blízkosti školy a školky a zdravotnického zařízení - ordinace praktického lékaře. V obci je dále samoobslužný obchod COOP, pošta, restaurace s pivovarem a další občanská vybavenost. Obec má dobrou dopravní obslužnost nejen osobním automobilem, ale též autobusem a vlakem.

Na prvním nadzemním podlaží domu se nachází obývací pokoj s kuchyní, ložnice, komora, koupelna a WC. Na druhém nadzemním podlaží se nachází dvě velké a jedna malá ložnice. Dům je částečně podsklepen, nad druhým nadzemním podlažím je prostorná půda. K domu je přistavěna veranda a na druhém nadzemním podlaží je balkon. Dům je vybaven ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva a elektřinu. Obývací pokoj a ložnice na prvním nadzemním podlaží je dále vybaveno plynovým topením. V obývacím pokoji jsou dále kamna na tuhá paliva. Ohřev vody v koupelně je zajištěn elektrickým bojlerem. Dům je napojen na elektrickou síť, obecní vodovod, plyn, splaškovou kanalizaci a má zřízenou telefonní přípojku. Na pozemku je dále vlastní studna a rozvod vody využívaný k zalévání. Nezastavěná plocha pozemků je rozdělena na dvě zahrady a dvůr, na němž mohou parkovat dvě osobní vozidla. Elektrická energie (včetně napětí 380 V) je zavedena i do stodoly, v níž se nachází dílna.

Cena za nemovitosti 950.000,- Kč. Přípravu smluv a advokátní úschovu, jejímž prostřednictvím bude cena uhrazena, zajistí prodávající.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475518
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.