Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 259 m² bez realitkyChodská, Praha - Vinohrady

Chodská, Praha - Vinohrady
Cena8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 564 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako developer Vám nabízíme ke koupi komerční prostor ve stavu před dokončením (259,2 m2) umístěný ve sníženém přízemí projektu Rezidence Chodská 22, který byl oceněn v rámci soutěže REALITNÍ PROJEKT ROKU.

S ohledem na fakt, že všechny ostatní jednotky v domě byly již rozprodány, nabízíme tento prostor za bezkonkurenčních 8.990.000 = 34.683,-Kč za m2.

Celý prostor se skládá ze dvou prostorných místností se čtyřmi velkými vitrínami orientovanými do ulice, vlastním vstupem z ulice a dalších menších místností, která mají okna směrem do vnitrobloku.

Dům, ve kterém se nabízený prostor nachází, leží v srdci pražských Vinohrad a byl postavený roku 1905. Lokalita se vyznačuje krásnými historickými budovami, designovými obchody, skvělou obslužností a stylovým okolím pro život i podnikání.

Nejbližší tramvajová zastávka je necelých 200 metrů od domu a stanice metra "Jiřího z Poděbrad" (trasa A) se nachází pouhých 400 metrů od budovy.

Pro více informací, či domluvení nezávazné prohlídky, nás neváhejte kontaktovat!

Kompletní nabídku bytů najdete na stránce www.chodska22.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475618
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha259
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.