Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkySvojšovická, Praha - Záběhlice

Svojšovická, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


EDIT-REZERVACE

Nabízím k pronájmu moderní zrekonstruovaný byt 1+kk o rozměru 30,3 metrů čtverečních v lokalitě pražského Spořilova. Byt se nachází v 7. poschodí cihlového domu, který je zateplen.

Součástí bytu je pračka, lednička, horkovzdušná trouba, mikrovlná trouba, plynový sporák, jídelní stůl s židlemi, knihovna, vestavěné skříně, linoleum v podobě plovoucí podlahy a v koupelně dlažba. Plastová okna, orientace na východ. Pod domem je klidná ulice, kde není provoz. V domě je výtah. Veškerá občanská vybavenost - supermarket Albert, Penny Market, bankomat, pošta, restaurace, dětské hřiště. 100 m od domu je zastávka autobusů 118, 135, 136, 170 a 213, tedy směry Budějovická, Roztyly, Slavie, Náměstí Míru, Želivského a Žižkov. V docházkové vzdálenosti je také zastávka tramvají 11 a 14. V blízkosti dále pak OC Park Hostivař (nákupy, kino, služby) a OC Chodov, i příroda (Hamerský rybník, Trojmezí, přehrada Hostivař).

Cena 9900,- měsíčně + 3600,- paušální poplatky (voda, plyn, elektřina, topení), internet od UPC se převede na nájemce (není zahrnuto v ceně). Smlouva na jeden rok, automatické prodloužení po jednom roce. Vratná kauce 20000,-.

Byt je volný od ledna 2020. V současné době je v bytě nájemník.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475661
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.