Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 280 m² bez realitkyTáborská, Černovice - Černovice u Tábora, Kraj Vysočina

Táborská, Černovice - Černovice u Tábora, Kraj Vysočina
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k odprodeji víceúčelový objekt, který se skládá z hlavní budovy a dvorku s terasou.

Cena k jednání dle dohody o záměru. Prodej nebo hledám spolupodílníka na podnikání.

Rozměry cca 20x10m, umístěn cca 50m od náměstí, bez parkování před objektem. Původně se plánovalo využít objekt jako restaurace a ubytovací prostory (projekt).

Přízemí lze užít jako komerční obchod, restaurace, klub, fitness, sauna, ......., v patře jako hotel, chráněné bydlení, samostatné byty.....

Vlevo od budovy samostatný přízemní sklípek, vnitřně možno propojit s hlavní budovou (vyzděna zaslepovací příčka), který není součástí nabídky.

Vpravo je dvorek, na jehož konci byla budova, která byla stržena, aby vznikl větší prostor (lze dostavět a užít i jako letní byt). Podél boční stěny je terasa (pod ní prostory spojené s hl. budovou). Vstup do patra vnitřními schody (nyní), v projektu plánován vnějším schodištěm ze dvorku a terasou. Vstup do dvorku vnitřní částí hl. budovy nebo z ulice, velkými vraty.

Hlavní budova popis:

PŘÍZEMÍ: hlavní vstup z ulice. Proti vstupním dveřím je schodiště do patra. Klenbové stropy. Místnost v levé části od vstupních dveří (4 okna) vedena jako otevřený prostor ve tvaru L, + dvoje samostatné WC. Místnost vpravo (2 okna) vchod možno osadit dveřmi a vytvořit uzavíratelnou místnost. Za touto místností je průchozí chodba na dvorek, 2 místnosti (cca 3x2m nízký sklípek a běžný skladový prostor cca 2x5m) a vstup do místnosti, která se nachází pod terasou ve dvorku (plánována jako sprcha, wc a šatna) Rekonstruováno: nové elektro, voda, kanalizace, plyn, topení, omítky (nyní potřeba částečně opravit).

PATRO: původní, 5 místností, 2xWC, koupelna. (uvažováno, že se strhne a postaví nově), stropy dřevěné pobité rabitskou, omítnuté a jeví se jako ze 2/3 zdravé.

STŘECHA a PŮDA: Většina půdního dřeva špatná (i když mi bylo řečeno, že by něco šlo použít), původní betonová střecha (též plánováno strhnout). Příčné nosné masívní trámy zdravé (lze odprodat či použít, stejně jako stropní trámy).

Dodavatelé na výstavbu střechy a hrubé stavby patra předjednání.

Více info zájemcům osobně, telefonicky, mailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475827
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha280
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.