Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 89 m² bez realitkyŽitomírská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Žitomírská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena7 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 613 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velice pěkný byt 3+1 v osobním vlastnictví, ve velmi žádané lokalitě pražských Vršovic o velikosti 89 m2 ve 2 NP cihlového domu.

Byt je dobře dispozičně řešen, vstupuje se do haly, ze které je vstup do obývacího pokoje, dětského pokoje, kuchyně, technické místnosti, koupelny a WC, které je samostatné. Z ložnice je vchod do šatny, ta je vyrobena na zakázku. Okna bytu jsou situovaná do dvora i do ulice.

Byt je po kompletní rekonstrukci v roce 2007 a je ve velmi dobrém stavu. Nové rozvody elektřiny, plynového topení s kotlem Vaillant, nové rozvody vody a odpadů, bezpečnostní dveře, nové dubové parkety ve všech místnostech, kromě koupelny a WC, kde je dlažba.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě v širším centru města, v blízkosti OC Flora a OC Eden. Výborná dostupnost autem i veřejnou dopravou - zastávka autobusu i tram. 1 min. chůze. Václavské náměstí 3,5 km. Tramvají na Nám. Míru za 7 min. (metro A) 3 zastávky, na I.P. Pavlova (metro C) 4 zastávky.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (školy, školky, plavecký a sportovní stadion Slavia, obchody, nákupní centrum, pošta, kavárny, restaurace, Havlíčkovy sady (Gröbovka), Riegrovy sady atd.)

K bytu náleží sklepní kóje.

RK nevolat, pouze přímý zájemce.

Mob: 608470475 p.Fillipová

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475844
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.