Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyČujkovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Čujkovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 700 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2+1 s francouzským oknem o celkové výměře 52 m2 v 3. podlaží zatepleného cihlového domu. Byt je kompletně zrekonstruován: má nové omítky, podlahy, rozvody. Elektroinstalace v mědi, nové interiérové dveře, plastová okna s žaluziemi. Velmi prostorná kuchyň je vybavena linkou vyrobenou na míru s nerezovým dřezem, kombinovaným sporákem a digestoří. Koupelna disponuje vanou a topným koupelnovým žebříkem. Byt je prostorný, světlý, laděný do moderních barevných tónů. V okolí domu je dostatek zeleně, Bělský les je do 5 minut pěšky. V blízkosti se nachází vše potřebné: školy, školky, obchody, lékař, pošta, zastávka MHD. Volný ihned. Umožňujeme přihlášení k trvalému pobytu.

Nájem: 7.700,- Kč + záloha na vodu (500,- Kč/měs. Za dvě osoby). Elektřina a plyn přímo na nájemníka. (Ohřev vody a topení zajištěno plynovým kotlem)

Vratná kauce (jistota): 15.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475918
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.