Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyMoutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Moutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 966 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rádi bychom Vám nabídli k prodeji do osobního vlastnictví byt 2+kk s balkonem 3 m2, s orientací na východ. Celková výměra bytu bez balkonu je 45 m2.

Popis bytu:

Novostavba bytu s kolaudaci roku 2009. Kvalitní plastová okna zajišťující mikroventilaci, společná kočárkárna v prostorách domu. Pod schodištěm další zamykatelný odkládací prostor. Každé patro má vlastní uzavřenou chodbu zajišťující soukromi.

Z předsíně velikosti 5,5 m2 je vchod do komory 3,19 m2, vchod na WC 1,19 m2 a koupelny 3,5 m2. V předsíni se nachází velká vestavěná skříň, nabízející spoustu úložného prostoru. Stejně tak jako komora. Koupelna nabízí pohodlnou rohovou vanu se zástěnou. Umyvadlo a prostor na pračku, plus otopný žebřík. V koupelně se také nachází plynový kotel Baxi, sloužící k vytápění a ohřevu vody pro bytovou jednotku.

V obývacím pokoji velikosti 16,5 m2 je umístěna rohová kuchyňská linka (dřez, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, varná deska). Z obývacího pokoje se vstupuje na balkon, nabízející výhled do vnitrobloku do zeleně. Balkon má neprůhlednou zástěnu což zaručuje určitou míru soukromí.

Z obývacího pokoje je vstup do ložnice o rozloze 14,4 m2. Součástí je velká šatní skříň. V ložnici je umístěn termostat. Z obou pokojů je výhled do zahrádek. Obývací pokoj má francouzské okno a ložnice okno po celé šířce pokoje, tudíž je zde dostatek světla.

Byt se nachází v prvním patře dvoupatrového domu. Prostory domu jsou čisté a udržované. Dům je vybaven kolárnou a úložnými prostory pod schody. Bezproblémové parkování v okolí domu.

Okolí domu:

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. U každého bytového domu je dětské hřiště. Minutu chůze od domu je večerka. V docházkové vzdálenosti je střed čvtrti Slatina, kde se nachází pošta, banky (KB, Česká Spořitelna včetně bankomatu), několik restaurací, vinárna, cukrárna, supermarket Albert, lékárna, veterinární klinika...

7km od domu oblíbené výletní místo Mariánské údolí nebo Hádecký lom. 10km nákupní centrum Olympia. 8km do centra města Brna.

Místo je výborně dopravně dostupné MHD. Do centra se dostanete pohodlně trolejbusem či autobusem.

Byt je v osobním vlastnictví, lze jej tudíž financovat hypotečním úvěrem. Na nemovitosti neváznou žádná zástavní práva ani exekuce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475942
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.