Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 180 m² bez realitkyHradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj

Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 775 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji zděný a zrekonstruovaný rodinný dům 6+kk s užitnou plochou 180 m² v obci Hradištko – Kersko, výměra pozemku 536 m². Dům se nachází v klidné části obce ihned u kerského lesa. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2013, výměna kvalitní střešní krytiny, okna s bezpečnostními fóliemi a francouzská okna se vstupem na zahradu, bezpečnostní dveře, poctivé a kvalitní zateplení celého domu, fasáda atd. Původně na pozemku stála samostatná chata z dřevěné konstrukce, která se zrekonstruovala a ponechala. Na dřevěnou konstrukci navazuje nově zrekonstruovaný a zkolaudovaný zděný dům z roku 2013. Interiér domu je z části obložen dřevem, například střešní patro a jiné. Podlahy jsou z kvalitního dřeva, mimo kuchyně a koupelny.

Dispozice: 1.NP – vstupní chodba, samostatná toaleta, sprchový kout, obývací pokoj s kuchyní, pokoj (momentálně jídelna), chodba, obývací pokoj 2 (neboli pokoj) a ložnice.

2.NP – chodba (lze využít prostor pro šatnu), 2krát pokoj.

Dále na pozemku stojí dřevěné zahradní posezení, domek pro hosty 11 m², který je též zateplen a dřevěný zahradní domek 9 m², jakožto dílna na nářadí a jiné. Na zahradě je k dispozici suchá toaleta, septik, venkovní krb s udírnou a studna obložená kameny. Vstup či vjezd na pozemek vraty, které jsou na ruční pojezd. Na zahradě jsou krásné vzrostlé stromy. Vytápění infrapanely – topné obrazy, krbová kamna ABX (dřevo a uhelné brikety), termostaty, průtokový ohřívač vody, vlastní studna, sporák – plynová bomba, elektrická trouba. K dispozici satelit a zesilovač signálu Repeater.

PENB – C, velmi nízké měsíční náklady za elektřinu 910,- Kč/měsíc a 700,- Kč/rok popelnice. Dům je zabezpečen kamerovým systémem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475971
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.