Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 180 m² bez realitkyZdabořská, Příbram - Zdaboř, Středočeský kraj

Zdabořská, Příbram - Zdaboř, Středočeský kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v blízkosti přírody v části Příbram V - Zdaboř, 1,2km od OC nová Zdaboř (Tesco, OBI …) Napojeno na MHD.

S velkou zahradou 1847m2 s ovocnými stromy a keři.

Jedná se o zděný rodinný dům z r. 1957 s valbovou střechou. V přízemí se nachází 2 samostatně přístupné pokoje (18m2 a 13m2), kuchyň, koupelna, WC, malá komora a spíž. Garáž (případně dílna) je přístupná i z předsíně. Pod garáží je sklep 10m2. Další 2 sklady jsou přístupné zvenku.

Schodiště vede do podkroví, kde byla provedena vestavba dvou malých sezónních pokojíků s vikýři. Půdní vestavba by mohla být řešena v celé ploše půdy. Krov je trámový v zachovalém stavu.

V roce 2012 proběhla kompletní výměna střešní krytiny, včetně oplechování a komínu. Dále došlo k renovaci kuchyně a koupelny (nové obklady, vana a část rozvodů). V domě je centrální vytápění zajištěné kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem, lze přepnout dle potřeby. Příprava teplé vody je prováděna el. bojlerem. Dům je napojen na kanalizaci. Na hranici pozemku se nachází přípojka plynu. Voda je připojena z řadu, navíc je na zahradě u domu studna.

Pro zvýšení komfortu bydlení by bylo vhodné dům částečně rekonstruovat. Dům není zateplen, šířka vnějších cihlových zdí je cca 45cm. Okna jsou původní špaletová, dřevěná.

Část zahrady byla vyčleněna pro drobné hospodářství, nachází se zde kůlny a králíkárny.

Nemovitost je bez závazků a věcných břemen. Dům byl právě vyklizen a je ihned k dispozici. Prodej přímo od majitele, bez realitní kanceláře (RK prosím nevolejte).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476330
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.