Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyU Plynárny, Praha - Michle

Rezervováno
U Plynárny, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Pronajmeme – v případě dlouhodobého nájmu sleva na nájemném - nově zrekonstruovaný (nové WC, kuchyňská linka, lednice, koberce a lino, sedačka, plastová okna …) byt 3+1 (kuchyň s obývákem (balkon přes obě místnosti) - jižní strana, dva neprůchozí pokoje – severozápad), komora/šatna, cca 65 m2 v bytovém domě (cihla/4 vchody), 2. patro - lokalita Michle, ulice U Plynárny.

Byt je kompletně zařízen: skříně a postele v každém pokoji (možno ještě před zahájením pronájmu zařídit jako jednu ložnici a jeden dětský pokoj), peřináč a psací stůl – možno přemístit; v obýváku stěna, stolek pod TV (na anténu možno chytit cca 20 programů), sedačka; v kuchyni kuchyňská linka, plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice, rohová sedací lavice, stůl a 2 židle.; v koupelně vana se sprchou, umyvadlová skříň nad i pod umyvadlem, pračka; žehlička, žehlicí prkno, rozkládací sušák na prádlo, záclony a závěsy na oknech (na jižní straně ještě navíc žaluzie), vysavač. Na chodbě - naproti vchodovým dveřím - komora, k dispozici je vlastní sklep (možno skladovat kola apod.) a oplocená zahrada na jižní straně domu, kam mají přístup pouze obyvatelé domu. Jde o dům s novým výtahem a nově zrekonstruovanými chodbami, vlastními popelnicemi v ohraničeném prostoru a bezproblémovými sousedy. Na Budějovickou je to 6 minut autobusem, na Václavské náměstí jezdí tramvaj 15 minut - dobré je i spojení kamkoliv do ostatních částí Prahy. K stávajícímu vybavení je možno po dohodě nechat ještě kuchyňské nádobí, ložní textil (včetně peřin a polštářů) a další drobnosti.

Cena nájmu 10.000,- Kč plus poplatky 4.800,- Kč, elektřina (záloha 500) a plyn (záloha 200). V případě zájmu volejte 776 065 265, 725 590 042 – nebereme-li, prosíme o SMS, děkujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476453
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.