Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 100 m² bez realitkyKrňany - Krňany, Středočeský kraj

Rezervováno
Krňany - Krňany, Středočeský krajVybaveno
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dřevěnou chatu vhodnou k rekreaci. Chata se nachází v chatové osadě patřící k obci Krňany v okrese Benešov cca 35km od Prahy.

Chata stojí na vlastním pozemku o rozloze 1232m2, zastavěná plocha je 59m2. Přístup je možný autem přímo před chatu. Jako jedna z mála staveb v okolí má hromosvod. V přízemí se nachází kuchyň s kuchyňskou linkou včetně sporáku, lednice na PB a mycího pultu, dále obývací pokoj a 1x ložnice. V každé místnosti jsou kamna na tuhá paliva. Poslední část přízemí tvoří chodba se schody do patra a malá místnost s chemickým WC. V prvním patře jsou 3 ložnice, jedna s balkónem a třemi postelemi, druhá s manželskou postelí, kamny na tuhá paliva a třetí s dvěmi postelemi. Stavba nemá zaveden elktrický proud. Osvětlení je částečné řešeno pomocí baterií dobíjených solárními panely, zbytek pomocí PB lamp. Pro užívání TV je použit měnič napětí z 12v na 220v a satelitní příjmač. Užitkovou vodu je možné čerpat z potoka který protéká cca 25m před chatou pomocí "trkače", nebo z asi 30m vzdálené studny. Na pozemku je suché WC a 2 samostatně stojící boudy, součástí jedné je sprchový kout s lázeňským kotlem na ohřev vody. K vybavení chaty patří benzínový agregát, benzínová sekačka s pojezdem a štípačka na dřevo.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476492
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.