Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1352 m² bez realitkyLuční, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Rezervováno
Luční, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný pozemek (spojení několika pozemků) v obci Kamenice (Praha - východ), místní část Ládví (1,5 km od centra Kamenice), vhodný dle územního plánu obce ke stavbě rodinného domu. Plocha pozemků je 1352 m2. Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů v těsné blízkosti lesa (les hned za pozemkem), s krásným výhledem do přírody. Na pozemku jsou vzrostlé stromy převážně jehličnatého typu, pozemek je kvalitně oplocený (3/4 plotu jsou nové). Dále se na pozemku nachází tři chatky s evidenčními čísly (jednoduší stavební řízení) a dvě kvalitní studny. K pozemku jsou přivedeny kompletní IS (obecní vodovod, kanalizace, elektro, plyn).

Obec Kamenice se nachází 20 km jihovýchodně od centra Prahy a 6 km od D1, sjezd Všechromy. Pozemek je situován v klidné části obce, příjezdová cesta k pozemku je ve vlastnictví obce. Dopravní dostupnost od Prahy je velmi dobrá – ca 25 minut vozem nebo frekventovanou autobusovou dopravou na Metro C Budějovická (linky 334, 335, 337, 339). V okolí veškerá občanská vybavenost: základní škola, mateřská školka, praktický lékař, zubař, pediatr, gynekolog, kulturní dům, knihovna, sportovní klub, tenis, golf, skautský oddíl, hasiči, supermarket Billa.

Území Kamenicka je značně členité s řadou rybníků a lesů. Pozemek je vhodný pro milovníky přírody a klidnějšího bydlení. Přírodní podmínky v blízkosti Prahy činí z této lokality velice přitažlivou oblast pro bydlení ve zdravém prostředí s možností využití rekreace i sportu s příjemnou okolní krajinou - možnost pěší turistiky, houbaření, rybaření, cykloturistiky, procházek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476653
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 352

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.