Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+1 • 55 m² bez realitkyHusovo náměstí, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj

Husovo náměstí, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronájem nebytového / bytového prostoru na historickém náměstí Nových Benátek v severozápadní části u hlavní cesty na zámek. V bezprostřední blízkosti je pošta, základní škola, umělecká škola, večerka, kulturní středisko, lékařské a veterinární ordinace a Městský úřad. Parkování možno bezplatně přímo na náměstí.

Prostor se nachází v pěkném podloubí se vstupem z náměstí, prostupuje přízemím domu s klenutými stropy až do části zahrady s okny orientovanými na jih. Naposledy po rekonstrukci sloužil k bydlení spojenému s podnikáním, předtím zde byla prodejna zeleniny. V současné době je jeho venkovní fasáda využívána pro natáčení seriálu Ohnivý kuře televize Prima.

Momentální dispozice je 2+1, menší pokoj směrem na náměstí, větší směrem do zahrady, uprostřed kuchyně a koupelna. Vytápění podlahovým topením.

Cena za nájem je 10 000 Kč, vratná kauce též 10 000 Kč, poplatky podle spotřeby. Samostatné měření elektřiny, plynu i vody.

Interiér je možno po dohodě přizpůsobit Vašim potřebám. Výše nájmu může být předmětem jednání u dlouhodobého nájmu a platby předem, případně pakliže bych z Vašeho podnikání mohl mít i jiný užitek, třeba čerstvou zeleninu, která se tu dříve prodávala :)

Ať se daří.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476770
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.