Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 18 m² bez realitkyKubova, Praha - Karlín

Určeno ke spolubydlení
Kubova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Pokoj o rozloze 18m^2 ve sdíleném bytě 3+1 v Karlíně bude volný ke krátkodobému letnímu podnájmu pro 1 až 2 nekuřáky od 1. července do 28. září 2018. Byt je zařízený a má kapacitu 4 lidi. Samotný pokoj bude vybaven stolem, židl a postelí. V bytě je pračka i lednička, spíž a kumbálek. Jedná se o starý činžovní dům, leč byt po nedávné rekonstrukci, nejblíže je tramvajová zastávka Urxova, v blízkém okolí parky, stanice metra (Křižíkova či Invalidovna), menší obchody, restaurace i supermarkety.

A room for up to two non-smokers available from July 1st to September 28th, 2018. The flat has basic household equipment and it is shared in three to four flatmates. The room itself will have a bed and a table with a chair. There is a washing machine, a closet and a pantry. It is an old solid brick building, even though the flat went through reconstructions a few years ago. The closest tram stop is Urxova, subway Křižíkova or Invalidovna, there are parks, shops, pubs and markets all in the vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476815
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.