Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyPraha - Zličín

Rezervováno
Praha - ZličínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 20 m² • Terasa 4 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu krásný a atypický 2+kk 57m, s velkou lodžií/balkonem 20m, východní terasou 4m s hezkým výhledem do zeleně. Byt je ideální pro nekuřáka~profesionála/manažera nebo spolehlivý mladší pár bez dětí a domácích mazlíčků. Byt je jako nový a částečně vkusně zařízený značkovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklo-keramická deska,trouba,digestoř, lednice/mrazák) obývací/tv stěnou a pohovkou, jídelním stolem, velkou skříní v předsíni a internetem. Byt se nachází v prvním patře novostavby bytového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Metropole cca 7 minut chůze od metra B Zličín (centrum Prahy 20 min) Pražský okruh cca 2 minuty autem a letiště 10 minut.Veškerá občanská vybavenost včetně parku v okolí. Byt má Alarm, centrální elektronické bezpečnostní rolety a elektrické podlahové vytápění v luxusní koupelně s rohovou vanou.V oknech jsou kvalitní záclony. V ceně pronájmu je také uzamykatelná 17m garáž v přízemí u vjezdu do bytového domu, internet v rychlosti 20/20 Mbit a TV poplatky.

Poplatky 2800Kč měsíčně + 3200Kc měsíční záloha ( vytápění/ohřev/voda) + záloha na elektřinu. Nutná kauce je dvou měsíční nájemné.  Solidní a spolehlivé jednání přímo s majitelem. Communication possible also in English language.

Available for long term let, by the owner, 1 bedroom 57m luxury flat with 20m balcony and 4m terrace with a lovely view over a green. Ideal for a reliable non~smoking professional or a young couple without pets or children. Flat is partly furnished with designer kitchen with built~in appliances (electric hob,oven & fridge/freezer) dining table & chairs, 3 seater sofa, coffee table and tv/display unit, large built~in wardrobe & WiFi. It is located on a 1st floor of a relatively new built building with a lift in a popular and quiet residential area within cca 7 minutes walk to metro B station Zličín (Prague centre 20 mins) and International airport is apx 10 mins by car. Flat has alarm, central electronic security blinds & electric under floor heating in a luxury bathroom with a corner bath. Double glazed windows have quality net curtains throughout. Included in the rent is also a lockable 17m garage which is located by the ground floor entrance of a secure building. Flat is available immediately and (returnable) security deposit (2 month rent) is also required. Communication in English language is not a problem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476842
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 7. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 4 m²
Garáž
Balkón 20 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 311 m (4 min)
PoštaPraha 517
🚶 818 m (10 min)
ObchodAMU Market
🚶 151 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 678 m (8 min)
RestauraceU sousedů na Zličíně
🚶 245 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 802 m (10 min)
Škola
🚶 39 m (0 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3 580 m (8 min)
SportovištěCMKarting
🚘 2 281 m (7 min)
Hřiště
🚶 63 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.