Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyČílova, Praha - Veleslavín

Čílova, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Do dlouhodobého pronájmu nabízím v krásném prostředí Veleslavína a v blízkosti metra rekonstruovaný byt 3+1 se zasklenou lodžií. Je vybaven vestavěnými skříněmi, automatickou pračkou, myčkou, lednicí s mrazákem, novou kuchyňskou linkou, rekonsruovanou koupelnou s odděleným WC. V pokojích jsou renovované parketové podlahy. Veškerá občanská vybavenost v okolí (školy, školky, metro, tramvaj, kavárny, restaurace, park Ladronka, Hvězda) . Preferuji rodiny či páry , nekuřáky.

An apartment for long-term lease in the beautiful surroundings of Veleslavín and near the metro stadion is offered. Completely renovated apartment 3 +1 with glass loggia is equipped with an automatic washing machine, dishwasher, fridge / freezer, new kitchen, bathroom and separate toilet. All rooms have newly refurbished original parquet floors. There are good civic amenities (schools, kindergartens, doctors, restaurants, cafes, park Hvězda and Ladronka). Families or couples, non-smokers are prefered.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476844
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.