Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyZedníkova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Zedníkova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 400 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Vratná kauce3 300 Kč


Nabízím velký zařízený neprůchozí pokoj o velikosti 22 m2. Pokoj je vybavený pro 3 osoby (stoly, kancelářské židle, skříně, postele aj.). Celkově je byt dobře vybavený, stačí se jen nastěhovat. V bytě je ještě jeden pokoj, který je již obsazený (jde tedy o byt 2+1). WC a koupelna jsou samostatně oddělené. K dispozici je i balkón s krásným výhledem na Špilberk.

Byt se nachází v krásné a klidné lokalitě na ulici Zedníkova (hned naproti hlavnímu vstupu do BVV). Je v blízkosti několika fakult (ESF, PED, VUT fak.arch.) a asi 550m od Mendlova náměstí. Na cyklostezku to je jen přes řeku.

Pokoj je volný od 1.7. Nájem je 2400,-/osoba/měsíc a 900,-/osoba/měsíc zálohy na služby (vč. internetu). Kauce je ve výši jednoho nájmu včetně služeb. Preferuji skupinku tří lidí, kteří se znají. Ideální pro studenty výše zmíněných fakult.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477083
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.