Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 458 m² bez realitkyBroumovská, Náchod - Malé Poříčí, Královéhradecký kraj

Broumovská, Náchod - Malé Poříčí, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 445 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 610 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nemovitost k podnikání a k bydlení na komerčně velmi zajímavém místě v pohraničním okresním městě Náchod. Nemovitost se nachází v těsném sousedství hlavní komunikace ve směru Náchod-Hronov (dále Police nad Metují, Broumovský výběžek) ve čtvrti Náchod- Malé Poříčí. Jedná se o dvoupodlažní nepodsklepenou budovu, která byla původně využívána jako restaurace, posledních deset let je zde prodejna kotlů, kamen, krbů a bazénové technologie. V přízemí je umístěna prodejna o celkové výměře cca 140m2 se sociálním zařízením (2xWC, kuchyňka)

Ve II. NP jsou dvě kanceláře, šatna a dále bytové prostory 4+1 s vlastním vchodem, WC a koupelnou, kuchyňkou a dalšími třemi obytnými místnostmi, které jsou v současnosti využívány jako sklad. Byt má vlastní odpočtové měřiče (voda, elektřina). Do objektu je zaveden internet a je napojen na PCO (střežení objektu) V r. 2006 byla provedena celková rekonstrukce elektroinstalace, vody, ústřední vytápění je automatickým kotlem na tuhá paliva, ohřev TUV je zajištěn centrálním 300 lt solárním zásobníkem. Možnost napojení objektu na zemní plyn (na hranici pozemku). Voda a kanalizace je napojena na veřejný řád. Součástí nabízené nemovitosti je parkoviště pro zákazníky s kapacitou cca 10 vozidel a dále pozemek s trvalým porostem za domem.

Ve dvoře jsou zděné kůlny o ploše cca 50m2 určené k demolici. Objekt je veden v katastru nemovitostí jako objekt k bydlení, po rekonstrukci v r. 2006 je přízemí zkolaudováno jako prodejna. V roce 2016 byla provedena montáž nového automatického kotle na uhlí, pelety a dřevo. Dům je možno prodat včetně zařízení prodejny a zboží (cena předmětem jednání).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477204
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha458
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.